Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı rabıta otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Doğru yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun aldatmaınması derunin en önemli adımdır.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yönlü fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yangın Merdiveni Kapısı Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın suhuletle açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cenahının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Report this wiki page